Sta in je kracht
Header

Workshops

Zelfkennis

Workshop op basis van de MBTI: Deze cursus richt zich op de persoonlijkheidsstructuur en de kwaliteiten van de deelnemers en het versterken daarvan. (zelfkennis en zelfvertrouwen)

 

Krachttraining

Workshop over fysieke en mentale belastbaarheid: onderwerpen als hoe werkt je lichaam, hoe ontstaat pijn en stress, wat is de invloed van emoties, gedachten en gedrag en hoe ga je ermee om. Deze workshop is een combinatie tussen theoretische kennis en praktische handvaten, (pijnhantering, ontspanningstechnieken, omgaan met stress, vitaliteit, lifestyle, mindfullness, meditatie en fysieke training) en heeft als doel de fysieke en mentale kracht te versterken.

 

In je comfortzone..groeit niets.

Workshop over de wijze waarop je omgaat met omgevingsfactoren. Vaardigheden als assertiviteit, probleemoplossend vermogen, conflicthantering, relativeren komen aan de orde, maar ook hoe neem je het heft in eigen handen en ga je staan voor wie jij bent, vertrouwend op jezelf en jouw omgeving.

 

Filosofisch Lab

Voor iedereen die met vragen rondloopt en twijfelt, andere keuzes wil maken en grip wil krijgen op wat hij of zij belangrijk vindt. Tijdens deze avonden worden denkpatronen doorbroken, krijg je scherp zicht op je eigen handelen en zie je de zaken in perspectief. Zo vind je antwoorden op vragen en oplossingen voor problemen, concreet en specifiek.