Sta in je kracht
Header

Coaching

Coaching

De Coaching richt zich met name op gezondheid (fysiek en mentaal), persoonlijke effectiviteit en zelfmananagement. Vaak gaat het om inzicht en ontwikkeling van competenties in een veranderende omgeving.
Verbreding van het gedragsrepertoire en een betere afstemming van de eigen competenties op de vraag van de organisatie

Loopbaan en carrière coaching
‘Bekijk het eens door een andere bril’, ‘ga er creatief mee om’, ‘kijk eens wat verder dan je neus lang is’, zinnen die iedereen weleens te horen krijgt of tegen het licht houdt voor zichzelf. Lijkt jouw loopbaan op een weg vol hobbels en gaten waarin je jezelf regelmatig tegenkomt? Denk dan eens over loopbaan of carrière coaching. Een persoonlijke coach kan je helpen en is het geheim achter succes.

Loopbaan- en carrière coaching is een begeleidingsvorm, bedoeld voor iedereen met vragen rondom werk. De essentie van coachen is om de ander zijn eigen antwoorden te laten (her) ontdekken en uitspreken.

Coachen doe je samen.

Vraagstukken kunnen gaan over omgaan met collega’s, management, keuzeproblemen, conflicten, functioneren, de balans tussen werk en privé-leven, patronen, overtuigingen, e.d.
Mede door de interactie tussen de coach en cliënt ontstaat de noodzakelijke beweging om tot antwoorden te komen.
Coachen is ook het aanmoedigen van mensen om tot een volgende stap te komen. Het steuntje of duwtje in de rug dat iedereen weleens nodig heeft.

Energie en vitaliteit is een vast onderdeel bij cliënten die een traject volgen. Beweging is nodig om stappen mogelijk te maken. Het een kan niet zonder het ander. Alles wat je doet gaat beter als je voldoende energie hebt en als je vitaal bent. De adviezen zijn afhankelijk van de situatie van cliënt.